Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@21:28:30 GMT

قیمت مواد غذایی پس از اصلاح قیمت بنزین +جدول

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۳۱۳۲

قیمت مواد غذایی پس از اصلاح قیمت بنزین +جدول

ساعت24-پس از اصلاح قیمت بنزین قیمت گوشت و مرغ در بازار کاهش یافته و قیمت برنج هندی رشد اندکی داشته است در بازار میوه هم ثبات حاکم است.

پس از اصلاح قیمت بنزین در 23 آبان ماه برخی با این پیش‌فرض که قیمت‌ها در بازار افزایش خواهد یافت، دست به اعتراضاتی زدند.

اعتراضات دو گونه بود، بخشی واقعاً نگران بالا رفتن قیمت‌ها در بازار بودند اما بخشی دیگر هم سوءاستفاده‌ گرانی بودند که می‌خواستند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا واقعاً اصلاح قیمت بنزین در قیمت‌های بازار تأثیر گذاشته است؟

گزارش ها از بازار میوه، محصولات پروتئینی و برنج در منطقه 19 تهران حاکی است در بازار محصولات پروتئینی قیمت گوشت مخلوط گوساله کیلویی 65 هزار تومان، ران دست گوشت گوساله 70 هزار تومان، چرخ‌کرده گوساله 58 هزار تومان به فروش می‌رود.

مقایسه این قیمت با قیمت‌های قبل از اصلاح قیمت بنزین نشان‌دهنده این است که قیمت نه تنها افزایش نیافته بلکه حدود 5 هزار تومان در هر کیلو نیز کاهش یافته است.

قیمت گوشت منجمد کیلویی 48 هزار و 800 تومان به فروش می‌رود.

مهدی دستوری مدیر یک فروشگاه بزرگ در منطقه 19 تهران در پاسخ به اینکه آیا قیمت محصولاتی که در اینجا به فروش می‌رود نسبت به قبل از افزایش قیمت بنزین تغییر کرده است، گفت: هیچ کدام از قیمت‌ها افزایش نیافته است البته کامیون‌هایی که بار برای ما می‌آورند نرخ بیشتری می خواهند آنها می‌گویند بنزین گران شده است و هزینه‌های ما بالا رفته است اما ما نمی‌توانیم این قیمت‌ها را روی کالاهایی که به مردم می‌فروشیم اضافه کنیم.

دستوری ادامه داد: واقعیت این است که قدرت خرید مردم پایین است و ما اگر بیش از این قیمت‌ها را اضافه کنیم میزان تقاضا کاهش می‌یابد و فروش ما هم کم می‌شود و در حقیقت سود ما هم پایین خواهد آمد. بنابراین ما مجبور هستیم که با این قیمت‌ها کنار بیاییم وگرنه افزایش قیمت اتفاقاً به ضرر ما تمام می‌شود.

وی همچنین گفت: مردم بیشتر به گوشت منجمد گرایش پیدا کرده‌اند و البته این نوع گوشت هم در بازار فراوان است. همه رستوران‌ها، کبابی‌ها گوشت منجمد خریداری می‌کنند و حتی مردم هم که توان خرید ندارند به سمت گوشت منجمد می‌روند و بنابراین قیمت گوشت گرم کاهش می‌یابد. البته تولید دام در استان‌ها هم در ماه‌های گذشته رشد بیشتری داشته و عرضه زیاد شده است و همین عاملی شده تا قیمت گوشت در بازار کاهش یابد.

قیمت مرغ کاهش یافت

بر اساس این گزارش، قیمت هر کیلوگرم مرغ در فروشگاه‌های منطقه 19 تهران، 11 هزار و 800 تومان به فروش می‌رود. این قیمت نسبت به قبل از 23 آبان یعنی اصلاح قیمت بنزین روند کاهشی دارد. قیمت مرغ تا کیلویی 13 هزار تومان هم افزایش یافته بود.

از آنجایی که ایران در تولید مرغ خودکفا است و حتی ظرفیت‌های صادرات هم دارد و در فصولی از سال اقدام به صادرات هم می‌کند قیمت مرغ در کشور نوسان بیشتری ندارد و هر زمان قیمت‌ها افزایش یافته تولیدکنندگان این توان را دارند بلافاصله محصول را به بازار تزریق کرده و قیمت را متعادل کنند.

به طور کلی زمانی که کشور در محصولی خودکفا است افسار قیمت در دست خودش است و متولیان بازار خیالشان راحت است و هر زمانی خواستند می‌توانند قیمت را متعادل کنند. مشکل بازار معمولاً در بخش‌هایی است که نیاز به واردات است و بازار چنین محصولاتی معمولاً پرنوسان است.

سایر مشتقات مرغ نیز با این قیمت‌ها به فروش می‌رود: ران مرغ کیلویی 10 هزار و 800 تومان، ران مرغ بدون کمر 12 هزار تومان، سینه مرغ 13 هزار و 800 تومان، سینه کبابی 18 هزار و 500 تومان، فیله مرغ 26 هزار و 500 تومان، کمر مرغ 18 هزار تومان، کتف و بال 14 هزار تومان، گردن مرغ 5500 تومان، ساق مرغ 22 هزار تومان، دل مرغ 8 هزار تومان، پای مرغ 5500 تومان، سنگدان مرغ 6500 تومان، جگر مرغ 3500 تومان.

ثبات انواع قیمت میوه و اوج گرفتن گوجه فرنگی

قیمت‌ها نسبت به قبل افزایشی نداشته است. قیمت هر کیلو سیب زرد 5800 تومان، سیب قرمز 5 هزار تومان، کیوی 6500 تومان، تامسون 3980 تومان، لیموشیرین5500 تومان، انار 6800 تومان، خیار سبز 5900 تومان، گوجه‌فرنگی 10 هزار و 800 تومان، نارنگی 5800 تومان، موز 10 هزار و 800 تومان، بادمجان 3500 تومان، پیاز زرد 2500 تومان، سیب‌زمینی 3250 تومان، لبو 3980 تومان به فروش می‌رود.

میوه

قیمت (تومان)

سیب زرد

5800

سیب قرمز

5000

کیوی

6500

تامسون

3980

لیموشیرین

5500

انار

6800

خیار سبز

5900

گوجه‌فرنگی

10.800

نارنگی

5800

موز

10.800

بادمجان

3500

پیاز زرد

2500

سیب‌زمینی

3250

لبو

3980

قیمت گوجه‌ فرنگی نسبت به یکی، دو هفته گذشته افزایش 300 درصدی داشته است، گوجه‌فرنگی جزو محصولات سبزی و صیفی طبقه‌بندی می‌شود و در فضای باز در همه فصول سال رشد نمی کند و تولیدات گلخانه ای هم در این فصل جوابگو نیست.

این محصول در استان‌های جنوبی کشور در این فصل به عمل می‌آید که آن‌طور که مسئولان می‌گویند تا دو هفته دیگر به بازار خواهد آمد.

تاثیر بسته معیشتی روی خرید مواد غذایی

بهروز محمدی فروشنده میوه در منطقه 19 تهران گفت: طی این چند روز گذشته که یارانه‌ها و بسته کمک معیشتی را به مردم داده‌اند خریدها بیشتر شده و مردم از ما خرید بیشتری انجام می‌دهند اما قبل از آن خرید آن چنانی از سوی مردم نداشتیم.

محمدی اضافه کرد: قیمت‌ها نسبت به یکی، دو هفته گذشته به غیر از گوجه‌فرنگی افزایشی نداشته است.

قیمت انواع میوه در میدان تره‌بار تهران نیز به این شرح است:

قیمت برنج ایرانی افزایشی ندارد؛ رشد جزئی قیمت برنج هندی

قیمت برنج هندی نسبت به دو هفته گذشته افزایش داشته اما قیمت برنج ایرانی ثابت بوده است.

علی بخشایشی مدیر یک هایپر در منطقه 19 تهران گفت: قیمت برنج هندی خاطره 10 کیلوگرمی 95 هزار تومان به فروش می‌رود که این قیمت نسبت به 10 روز پیش افزایش آن چنانی نداشته اما نسبت به بعد از اربعین حدود 20 هزار تومان در هر بسته 10 کیلویی یعنی در هرکیلو 2 هزار تومان رشد کرده است.

به گفته مدیر این فروشگاه، قیمت انواع برنج ایرانی نیز از 10 هزار و 400 تومان تا 25 هزار تومان متغیر است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید

آفتاب‌‌نیوز :

در مبحث کاهش وزن، توجه به مصرف قند نکته بسیار مهمی است. بدیهی است که مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های شیرین می‌تواند تلاش‌ شما در امر کاهش وزن را بی‌ثمر کند؛ اما مسئله قابل توجه‌تر این است که شما با مراعاتِ هرچه‌تمام خوراکی‌هایی را به طور روزمره می‌خورید که در ظاهر شیرین نیستند ولی حاوی مقادیری قند پنهان هستند. تدوام در مصرف این قندها، بدون اینکه متوجه شوید، می‌تواند منجر به تجمع چربی در بدن و مانع از کاهش وزن شود.

خطرات قندهای پنهان

۱. افزایش وزن: بر اساس شواهد علمی، مصرف زیاد قندهای افزوده با افزایش وزن و خطر چاقی مرتبط است. قندهای افزوده‌شده بدون تأمین مواد مغذی ضروری، منجر به دریافت کالری اضافی و درنهایت افزایش وزن و سایر مشکلات می‌شوند.

۲. افزایش قند خون: قندهای پنهان می‌توانند باعث افزایش سریع سطح قند خون و در ادامه سبب افت شدید آن شوند و هم‌چنین احساس خستگی، گرسنگی و تمایل به خوردن بیشتر غذاهای شیرین را در شما ایجاد کنند. این اثر مخرب می‌تواند متابولیسم را مختل کند و مانع کاهش وزن شود.

کدام گروه از مواد غذایی حاوی قند پنهان هستند؟

۱. موادغذایی فرآوری‌شده: بسیاری از موادغذایی فرآوری‌شده، از جمله چیپس، پفک، سس‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی حاوی قندهای افزوده‌شده برای افزایش طعم و ماندگاری هستند.

۲. لبنیات کم چرب: یکی از انواع لبنیات که دارای قند پنهان است، ماست کم‌چرب است و در هر ۲۲۶ گرم از ماست کم‌چرب، حدود ۱۷ تا ۳۳ گرم قند افزوده وجود دارد؛ که این مقدار با میزان قند موجود در یک بسته شکلات یکسان است. علاوه بر ماست، شیر کم‌چرب نیز به عنوان یک ماده غذایی حاوی قند پنهان محسوب می‌شود.

۳. نوشیدنی‌های شیرین: نوشابه‌ها، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و حتی برخی از آب‌های طعم دار به ظاهر سالم مملو از قندهای پنهان هستند. این نوشیدنی‌های شیرین دارای کالری بالایی هستند و عملاً هیچ فایده‌ای برای سلامت ما ندارند و به طور قابل توجهی باعث افزایش وزن می‌شوند.

۴. تنقلات بسته‌بندی‌شده: گرانولابار، ماست‌های طعم‌دار و اغلب خوراکی‌های صنعتی که به عنوان تنقلات سالم به بازار عرضه می‌شوند، اغلب حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. برای کاهش آسیب‌های احتمالی، سعی کنید به دنبال جایگزین‌های سالم‌تر بدون قند افزوده باشید یا مواد غذایی کامل مانند میوه‌ها، آجیل‌ها یا میان‌وعده‌های خانگی را انتخاب کنید.

۵. غلات

عناوین «غلات کامل» یا «غنی‌شده با ویتامین‌ها و مواد معدنی» روی محصولات غلات حتماً به این معنی نیست که درون آن محصول قند افزوده وجود ندارد. سعی کنید غلاتی را انتخاب کنید که در هر وعده حاوی ۱۰ تا ۱۲ گرم یا کمتر قند هستند.

راهکارهایی برای شناسایی و حذف قندهای پنهان

۱. سعی کنید در هنگام خرید مواد غذایی، برچسب مواد تشکیل‌دهنده خوراکی‌ها را با دقت بخوانید و مواردی که حاوی قندهای پنهان مانند فروکتوز، مالتوز، دکستروز، ساکارز، گلوکز یا هر کلمه‌ای که به "-ose" ختم می‌شود را حذف کنید.

۲. روی مواد غذایی مغذی مانند میوه‌ها، سبزیجات، پروتئین‌های بدون چربی و غلات کامل تمرکز کنید. اینها قندهای طبیعی را همراه با فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای بدن فراهم می‌کنند و به‌طور کل گزینه‌های سالم‌تری هستند که و به کاهش وزن و سلامت کلی کمک می‌کنند.

۳. آماده کردن وعده‌های غذایی در خانه به شما امکان کنترل مواد تشکیل‌دهنده غذا را می‌دهد و شما را قادر می‌سازد قندهای پنهان را کاهش دهید. به جای قندهای تصفیه‌شده از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند میوه‌ها، ادویه‌جات و مقدار کمی عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

۴. فریب محصولاتی که برچسب "کم‌چرب" یا "کم‌کالری" دارند را نخورید. این محصولات در عوضِ کم‌چرب بودن ممکن است حاوی قندهای پنهان برای جبران طعمِ ازدست‌رفته باشند.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • قند پنهان در کدام یک از مواد غذایی وجود دارد؟
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال